Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Abacus 15 Engineer Code Change
07-11-2012, 12:07 PM,
#1
Abacus 15 Engineer Code Change
Does anyone know whereabouts in the engineer mode of an abacus 15 it is to change the engineer code?
I have gone into code then i get 00-used, then on the bottom line, a load of code numbers. if i change this code, it doesnt change anything and the default engineer code remains
Reply
07-11-2012, 01:22 PM,
#2
RE: Abacus 15 Engineer Code Change
You may have to default the panel back to it's preset factory condition and go from there. You have the engineering manual I assume ?

Please keep an eye on your post since others may offer conflicting and often better advice.

Engels.
Reply
07-11-2012, 08:22 PM,
#3
RE: Abacus 15 Engineer Code Change
I doubt it!
Aber Alarms Fire & Security (Aberystwyth)
17 years experience with alarm/CCTV installation and service/commissioning.
Fire, Intruder, CCTV. All enquiries welcome.
Tel: 01970 636555 or Email aberalarms@tiscali.co.uk
Reply
07-11-2012, 10:25 PM,
#4
RE: Abacus 15 Engineer Code Change
It's in part 3.31 of the manual I have. The trick with the Abacus is; if you want to change something press no, then yes when you've changed it.
Ron.
Reply


Please note that new posts in this forum must be approved by a moderator before becoming visible.
[-]
Quick Reply
Message
Type your reply to this message here.

Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated spam bots.
Image Verification
(case insensitive)

Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Ruislip Alarm Engineer Colcap 3 764 21-03-2018, 12:32 AM
Last Post: admin
  pyronix, cant enter engineer mode Twbeasti 13 1,187 15-01-2013, 09:09 PM
Last Post: engels7570
  ade g4 user code helpme1986 1 434 14-12-2012, 12:06 PM
Last Post: Rem Alarms
  Cooper 9651 battery change tonys 13 3,811 14-12-2012, 12:38 AM
Last Post: riverside_reds
  engineer reset code stuandanita 3 692 08-12-2012, 07:36 AM
Last Post: Lozevans555
  Abacas 8 Master code error. Need reset help. hushmatt 9 735 17-10-2012, 05:59 PM
Last Post: hushmatt
  Abacus 6 - NON LCD MANUAL setuk 1 299 12-10-2012, 09:57 AM
Last Post: Rem Alarms
  No Alarm Code Graf2502 3 432 21-09-2012, 07:45 PM
Last Post: engels7570

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)